• diumenge, 07 de de juny de 2020

LA CAMBRA DE COMERÇ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS VOL FOMENTAR L’IMPULS DEL PETIT COMERÇ I LES PIMES DE TOTS ELS SECTORS.

NOU TALLER GRATUÏT: “La crisi d’avui, una oportunitat per a la reputació”

Curs_cambra
Curs_cambra

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols vol fomentar l’impuls del petit comerç i les pimes de tots els sectors. No vol que cap empresa tanqui les seves portes. És per això que us ofereix un nou taller gratuït dedicat a la gestió de comunicació de crisi. Les noves estratègies en comunicació de crisi tendeixen a gestionar la incertesa i a prendre-s’ho com una oportunitat de transformació.

S’ha programat per el pròxim dimecres 29 d’abril a les 10:00 hores. L’impartirà el periodista, Jordi Martínez. Ens proposa un seguit de preguntes per així anar responent tots junts pel xat:

– Com podem gestionar comunicativament una situació de crisi?

– Què hem de comunicar i com hem de fer-ho en períodes com aquest d’inactivitat?

– Com mantenir el vincle amb els clients?

– Com ser visibles quan comenci el retorn a l’activitat i com i què haurem de comunicar aleshores?

– Quins riscos pot haver en matèria de comunicació?

– Com pot ajudar la comunicació al negoci?

Amb una trajectòria impecable, Jordi Martinez va exercir durant 15 anys el periodisme en publicacions com El Mundo Diario, el Correo Catalán, el País o el Punt. Des de 1991 es dedica exclusivament a la comunicació corporativa, a la gestió de la reputació i a la gestió de crisi. És Director de Comunicació de l’Institut Cerdà i Soci fundador de la consultoria Síntesi especialitzada en la gestió de la comunicació de crisi i en vetllar per la reputació de les organitzacions. Col·labora i treballa en matèria de comunicació i gestió de crisi per a empreses com Red Eléctrica, Telefónica, CaixaBank, Enagas, Repsol, Ercros, Israel Chemical Limeted, Agbar,… També a nivell internacional amb CLH Quintero, Aguas Andinas, Ruta 68, CGE Transbank, en concret a Xile. Col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació i ha publicat diferents llibres sobre comunicació i gestió de crisis:

                                                                                

Ja saben què fas?                      Crisis que matan, crisis que engordan               Así es la nueva comunicación

Ed. Mediterrània                              Ed. Club Universitario                                           Punto Rojo Libros

 

Us convidem a participar-hi.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols us anima i us vol ajudar a tirar endavant i a no deixar la lluita perquè el vostre negoci se’n surti i prosperi, apostant per altres segments o reorientant algunes estratègies que fins al moment s’estaven aplicant a l’empresa.

 

Només cal que us apunteu en aquest enllaç: Inscripció