• diumenge, 29 de de març de 2020

EL GRUP BON PREU OBRIRÀ ABANS DE L’ESTIU UN NOU CENTRE COMERCIAL QUE JA ESTÀ EN CONSTRUCCIÓ

El nou supermercat Esclat de Platja d’Aro prioritzarà la contractació de treballadors locals

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el Grup Bon Preu han tancat un acord pel procés de selecció de persones pel nou supermercat Esclat de Platja d’Aro. La plantilla estarà formada per una setantena de persones i durant l’estiu es preveu que l’equip s’ampliï fins al centenar.

El conveni preveu que l’empresa i el servei municipal realitzaran conjuntament la preselecció de les persones inscrites a la Borsa de Treball del Consell Comarcal del Baix Empordà, per facilitar que en la configuració de l’equip que formarà part de l’establiment hi hagi presència de candidats i candidates residents al municipi, un fet que permetrà augmentar les seves
possibilitats d’ocupació laboral.

El consistori també es compromet a cedir a l’empresa espais de titularitat municipal per a les entrevistes i futures dinàmiques formatives. Per exemple, abans de l’obertura del nou establiment, el personal contractat rebrà formació a càrrec del mateix Grup Bon Preu.

Com podeu presentar el vostre currículum?

Per a participar en el procés de selecció, es pot enviar el currículum personal a treballaambnosaltres.bonpreuesclat.cat.

O les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal poden posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació en el telèfon 972 804 207.