• Dilluns, 27 de Maig de 2019

Nou èxit de participació en la Rua de diumenge a Sant Feliu de Guíxols

carnavalsfg1
carnavalsfg1

Un nou èxit de participació al Carnaval de Sant Feliu de Guíxols amb la tradicional desfilada de colles locals, que es fa a la franja de matí i de migdia de diumenge. S'han viscut moments de gran nombre de públic, igual com havia succeït dos dies abans. 

Com es recordarà, la rua de divendres passat, 1 de març, és sempre la primera que enceta la temporada 'carnavalera' a la Costa Brava i que té la peculiaritat de ser nocturna. Va aplegar unes 4000 persones desfilant en una seixantena de propostes variades amb mexicans, fantasies, al.legoria a la natura o llaminadures. Colles de la comarca i d'arreu de la demarcació, com un bon contingent de la Garrotxa, s'hi van donar novament cita. Milers de persones van veure la rua.

Aquest diumenge la situació ha continuat, ja que ha coincidit el mercat setmanal de diumenge amb la celebració carnavalesca, i el passeig del Mar ha quedat ple de gent per veure la desfilada. El diumenge té la peculiaritat que les colles són, pràcticament en la seva majoria, de Sant Feliu de Guíxols.