• Miércoles, 17 de julio de 2019

Dos nens guixolencs de primària es fan amb un premi d’Aqualia.

premi aqualia
premi aqualia

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, acompanyat de la regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, i dels responsables de Girona Centre d’Aqualia, Robert Rosell i Pere Lloveras, ha lliurat una càmera digital aquàtica als alumnes Elm Ortega Edo i Lara Quiroga Clapés, de les Escoles Cor de Maria i Sant Josep respectivament, com a premi per haver quedat finalistes en la categoria individual de la 16a Edició del Concurs Digital Infantil d’Aqualia, convocat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.

Sota el lema “Aigua per a Grifus”, el concurs, un any més, ha volgut ensenyar als més petits la difícil tasca que cal dur a terme perquè l’aigua arribi fins a les seves cases. 

Al microsite www.aiguaperagrifus.cat podien trobar vídeos, còmics, passatemps i altres materials educatius per conèixer aquest procés. Podien concursar tots els nens de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia està present i els treballs dels joves alumnes de Sant Feliu han estat triats entre els més de 8.000 presentats a l’estat espanyol i Portugal.

En l’acte de lliurament dels premis, l’alcalde ha explicat que “gràcies a iniciatives com aquesta els més petits poden conèixer la feina que hi ha darrera el gest d’obrir l’aixeta i valorar la importància de l’aigua a tot el món”.

Per la seva banda, Robert Rosell d’Aqualia, ha agraït la participació dels nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols i la col·laboració de l’Ajuntament, dels centres escolars i dels professors.