• dissabte, 06 de de juny de 2020

El músic guixolenc Lluís Gonzalez oferirà una classe de piano online en directe aquest divendres a les 18h

LLuis_gonzalez
LLuis_gonzalez

El músic Lluís Gonzalez, també director de l’Escola de Música de Sant de Feliu de Guíxols, oferirà una classe virtual de piano modern el proper divendres 3 d’abril a les 18h. Durarà 40 minuts i s’emetrà a través de la plataforma Zoom i també pel seu Instagram Live en directe. (@luisgonzalez.music)

Serà una classe totalment gratuïta i oberta a tots els públics. En la sessió, el professor ensenyarà a treballar la cadència (I, IV, V) en DoM: com fer que soni millor, idees rítmiques i com desenvolupar-la per poder improvisar o acompanyar. És apte per a tots els músics amb curiositat per aprendre noves idees i recursos de piano utilitzant acords senzills.

Zoom és una plataforma digital online per fer videotrucades col·lectives, que no cal ni tan sols descarregar-se al dispositiu. Simplement clicant aquest link: https://us04web.zoom.us/j/272511831 hi podreu accedir i, un cop entrats, haureu d’unir-vos a la classe amb aquest ID: 272 511 831.

Aquesta és una proposta de l’artista guixolenc que, unint-se al col·lectiu dels músics que ofereixen contingut online durant el confinament, ha innovat per poder fer música des de casa amb les noves plataformes digitals