• dimecres, 18 de de setembre de 2019

Multitudinària assistència amb més de 2.000 persones a la 25a edició de la Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols

Cantada_Taverna
Cantada_Taverna

Més de 2.000 persones van assistir a la Gran Cantada de Cançó de Taverna celebrada a Sant Feliu de Guíxols el passat dissabte 17 d'agost de 2019. 
L'ocasió s'ho mereixia, ja que aquest certamen celebra 25 anys, i l'emplaçament, a peus del mar al passeig de Rius i Calvet, va reunir el nombrós públic, la millor música i la millor lluna, en una nit d'agost molt agradable.
Les quatre formacions participants, Josep Andújar "Sé", la Colla Jacomet, l'Arjau i Port-Bo, van oferir el seu millor repertori i van comptar amb la complicitat d'un públic entregat des del minut zero.
Abans de la cantada, l'alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora Núria Cucharero, va convidar tothom a gaudir d'una gran nit, i va indicar que aquest certamen anirà a més. Durant la primera part de la nit, el cantautor local Josep Andújar va fer una incursió al seu últim disc, junt amb alguns dels seus clàssics. 
La Colla Jacomet van fer d'autèntics representants de les cançons de les tavernes, amb peces picants i recreant amb la música els ambients dels locals on s'hi reunien pescadors i tapers.
A la mitja part es va servir cremat per a tothom.
La segona meitat del recital va reunir les aportacions dels grups Arjau i Port-bo. Els dos grups palafrugellencs van repassar el seu repertori de valsets, boleros, sardanes i havaneres, i van elogiar l'entorn on actuaven, en una nit còmplice amb el públic.
Encara queden més concerts, en aquesta mostra que s'allarga fins el 6 de setembre.