• dijous, 22 de d’agost de 2019

Motas (TSF) arrasa a Sant Feliu de Guíxols

motas--tsf--arrasa-a-sant-feliu-de-guixols
motas--tsf--arrasa-a-sant-feliu-de-guixols

L'actual alcalde de la ciutat ganxona i candidat de Tots per Sant FeliuCarles Motas, aconsegueix una victòria històrica, amb 10 regidors i 3.454 vots. Motas ha fregat la majoria absoluta després d'un mandat on ha governat en un tripartit amb ERC i PSC. Els resultats permetran a Motas escollir un soci preferent d'entre els dos que va tenir la passada legislatura. 

ERC PSC han mantingut els tres regidors que van aconseguir a les anteriors eleccions. ERC ha quedat en segona posició amb 1.326 vots i el PSC en tercera amb 1.253

Per la seva part, Junts x Catalunya, hereva de la Convergència de Joan Alfons Albó, ha protagonitzat la davallada més important dels comicis, quedant-se en quarta posició, amb 3 regidors i 1.195vots. Pere Albó, de MES, i Jordi Lloveras, de Guíxols des del Carrer, han mantingut  el regidor que van aconseguir la passada legislatura. 

La ciutadania de Sant Feliu de Guíxols ha donat la confiança a Motas per un ampli marge en una victòria que es pot comparar a la de Joan Alfons Albó del 2003, quan el convergent va aconseguir fins a 11 regidors i la majoria absoluta.