• divendres, 25 de de setembre de 2020

ELS CIUTADANS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS, SANTA CRISTINA D'ARO, LLAGOSTERA, CASSÀ DE LA SELVA, LLAMBILLES I QUART ACCEDIRAN A L'EQUIPAMENT HOSPITALARI DE MANERA DIRECTA I SENSE TRANSBORDAMENT AMB TRES ANADES I TRES TORNADES

Millores al servei de transport públic en bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona per fer-lo arribar a l'Hospital de Salt

La població de Salt connectarà directament amb la resta de poblacions
bus
bus

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni de Tena ha presentat la millora del servei de transport públic entre Sant Feliu de Guíxols i Girona. A l'acte han participat els representants dels consistoris per on transcorre la línia.

Així, a partir del dilluns dia 2 de març es posa en funcionament la prolongació d'algunes expedicions de  la línia de transport públic de Sant Feliu de Guíxols a Girona fins a Salt i el Parc Hospitalari Martí i Juià. La millora permetrà als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart accedir a l'equipament hospitalari de manera directa i sense transbordament, arribant a l'Hospital a les 9.40, 11.25 i 18.25 i sortint de l'Hospital a les 11.00, 14.00 i 20.00 de dilluns a divendres. A més, el perllongament connectarà directament Salt amb Sant Feliu de Guíxols i la resta de poblacions del recorregut. 

Aquesta millora respon a la petició dels ciutadans i dels consistoris afectats, de disposar d'una comunicació directa amb el centre hospitalari de Salt i comporta la  prolongació de sis de les expedicions per sentit. Els horaris han estat consensuats amb els ajuntaments i s'han distribuït durant el dia de manera que s'ajusti principalment a les necessitats dels ciutadans que han d'assistir al centre sanitari.

 

La línia entre Sant Feliu de Guíxols i Girona, que ara es perllonga fins a l'Hospital de Salt, és operada per TEISA i compta amb una valoració molt positiva entre els usuaris. De fet, els darrers anys la línia ha tingut un increment continuat de viatgers. En concret, l'any 2018 els viatgers van créixer un 5,2% i, durant l'any 2019, l'increment va ser del 4,6%, arribant  als 470.000 viatgers transportats.