• diumenge, 12 de de juliol de 2020

Més de 400 pilots de tot el món participen al Trial Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols

Imatge Arxiu
Imatge Arxiu

Els propers 16 i 17 de novembre se celebrarà la X edició del Trial Clàssic Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols. Les places estan ja tancades i es poden consultar les inscripcions i dorsals al web www.trialcostabrava.com. Un any més, el públic assistent podrà veure les motos més mítiques i que han marcat la història d'aquest esport com la Triumph, James, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa. Enguany, també destaca la participació de tota mena de motos de trial clàssiques.

Així, l’entitat Moto Club 2d trial Costa Brava, organitzadora de l’activitat esportiva, té com a objectius principals, recuperar la pràctica del Trial a la Costa Brava, una modalitat motociclista d'habilitat consistent a recórrer una distància determinada sobre terreny accidentat salvant tots els obstacles; i el moto-excursionisme, modalitat essencial en la pràctica d’aquest esport de manera més familiar. La seva filosofia és molt senzilla: practicar l’esport per paratges i llocs incomparables i gaudir-lo d’una forma diferent, amb la família, els amics, companys, tot compartint la natura, l’entorn i apropant el Trial a tothom, fins i tot més enllà del nostre país.

En aquesta edició comptarem amb la participació de més de 450 pilots de tot el món incloent un pilot vingut del Japó, d’entre els que destaquen l’Albert Cabestany, pilot mundialista, els excampions Yrjo Vesterinen de Finlàndia i Charles Coutard de França.

Molts pilots vinguts de Finlàndia, Anglaterra, Escòcia, França, Alemanya, Polònia, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa, Espanya, etc.

Com a novetats d’aquesta desena edició cal destacar la implementació d’un nou sistema de puntuació amb xips informàtics que permetrà seguir en viu les classificacions a través de la web www.trialgo.es

Així mateix es farà una retransmissió en directe del trial a través del canal de youtube Trial Costa Brava. Així mateix a la zona del Passeig s’instal·larà una pantalla gegant que des de primera hora del matí emetrà totes les imatges del trial. Així qualsevol espectador podrà seguir en directe el trial des del mateix passeig.

I com a espectacle final, dissabte a migdia el pilot professional Christophe Bruand intentarà un “backflip” amb una moto de trial clàssica, també a la zona del Passeig.

Moltes novetats per fer conèixer Sant Feliu i la Costa Brava a tot el món trialer.