• diumenge, 07 de de juny de 2020

L'Orfeó Català ofereix a Sant Feliu de Guíxols un concert amb entrada gratuïta aquest dissabte 27 d'abril

foto_orfeo_catala
foto_orfeo_catala

cartell orfeo

El Cor de l'Orfeó Català farà el dissabte 27 d'abril (18h) un concert amb entrada gratuïta a Sant Feliu de Guíxols, a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels (Monestir).

Aquest concert tindrà un repertori de música sacra i obres de Pau Casals, Anton Bruckner, Felix Mendelssohn, Mozart i obres populars d'Edward Elgar i Albert Guinovart.

La Direcció artística anirà a càrrec de Simon Halsey, figura d'excepció en l'univers de la música clàssica. És l'assessor de cant coral de confiança dels millors directors, orquestres i cors del món, així com un ambaixador del cant coral per a amateurs de qualsevol edat, habilitat i origen. Al piano hi ha al Premi d'Honor Paul Perera i com a director Pablo Larraz, que actualment dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i des del 2010 és el director assistent de l'Orfeó Català.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana van signar un conveni marc de col·laboració el passat 30 de gener a Barcelona, amb diferents objectius, entre els quals hi havia la programació d'un seguit de concerts.

Informació del concert
COR DE L'ORFEÓ CATALÀ

Música sacra i obres de Pau Casals, Anton Bruckner, Felix Mendelssohn, Mozart i obres populars d'Edward Elgar i Albert Guinovart.
Simon Halsey, director artístic
Paul Perera, piano
Pablo Larraz, director

Dissabte 27 d'abril de 2019 - 18 h.
Obertura de portes, 17.30 h.

ENTRADA LLIURE