• dissabte, 06 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (14/04 16:00H)

Lleuger repunt de contagis al Baix Empordà: 261 diagnosticats i 25 morts en total.

Actualitzat (14/04 16:00h) 

Serveis de Saluts Integrats del Baix Empordà observava la setmana passada que la corba de contagis de Covid-19 a la comarca s'estava estabilitzant i s'allargava de forma plana. Aquest darrer cap de setmana, però, ha notat un lleuger repunt. Aquest dimarts al migdia s'informava de 261 casos diagnosticats i 25 morts.  Per això ara veuen com a essencial allargar les mesures restrictives i que el desconfinament sigui molt progressiu. 

A L'Hospital de Palamós en concret hi ha 13 casos confirmats, 14 pendents de resultats, s'acumulen 7 morts i ja s'han donat 84 altesS'hi ha muntat una mena d'Unitat de Cures Intensives improvisada que pot aguantar fins a quatre pacients intubats. En general, però, es traslladen al Josep trueta de Girona. 

El punt que més preocupa a SSIBE segueix sent la residència Palafrugell Gent Gran. A hores d'ara hi ha 42 casos confirmats i 3 més de pendents de resultats. Al centre geriàtric palafrugellenc ja s'ha lamentat la pèrdua de la vida de 17 residents

A l'altre geriàtric de la corporació, Palamós Gent Granno hi ha contagis confirmats ara mateix i en el que va d'episodi de la pandèmia s'hi ha comptat una mort

Pel que fa a professionals de les diverses empreses de Serveis de Saluts Integrats del Baix Empordà hi ha 52 casos de coronavirus confirmats. 9 treballadors més estan aïllats pendents de resultats. 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS