• dijous, 04 de de juny de 2020

S'HA CELEBRAT LA TERCERA EDICIÓ DE LA FESTA PER LA GENT GRAN A SANT FELIU DE GUÍXOLS, ENGUANY S'HA FET A L'ESPAI DE GUÍXOLS ARENA PER PODER ACOLLIR EL GRAN NOMBRE DE PERSONES QUE VOLIEN PARTICIPAR-HI. AL VOLTANT DE 900 PERSONES VAREN DINAR I BALLAR EN AQUEST ESPAI, QUE PER UNES HORES ES CONVERTÍ EN UNA GRAN SALA DE BALL.

L'espai de Guíxols Arena s'omple de gom a gom per la gent gran

FESTA DE LA GENT GRAN
FESTA DE LA GENT GRAN

El recinte ha permès acollir un gran dinar de germanor de la gent gran, així com un ball amb l'orquestra La Chatta. Un servei de bus gratuït permetia accedir al recinte moments abans i després de la festa.

La festa ha comptat amb la col.laboració de diferents col.lectius, entre ells els Pirates Motoclub (moteros) que han fet, com porten fent des del primer any, de cambrers de cadascuna de les taules, fent que la gent gran no s'aixequés en cap moment de la taula.

L'alcalde, Carles Motas, ha volgut fer un brindis amb la gent gran de la ciutat i ha demanat que "per molts anys la festa de la gent gran perduri, com a homenatge a les 'grans persones'" i ha reivindicat l'orgull de ciutat.