• dissabte, 19 de de setembre de 2020

DIUMENGE, 12 DE GENER, SURTEN A LES 10 H DE L'ESTACIÓ D'AUTOBUSOS DE SANT FELIU

Ganxotrail compta enguany amb 600 participants de tot Catalunya

Ganxo_trail
Ganxo_trail

Diumenge, 12 de gener, se celebra la segona edició de la cursa Ganxotrail a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta cursa, organitzada pel Centre Excursionista Montclar, ha esdevingut tot un esdeveniment dins del món dels marxaries i corredors d'arreu de Catalunya.

La sortida serà a les 10 hores del matí des del pàrquing de l'estació d'autobusos i l'arribada dels primers, es preveu a partir de les 11:30. En aquesta edició, hi haurà 200 corredors més que en la primera ocasió i podria haver estat de 1000 participants, si no haguessin tancat les inscripcions fa dies. "Hem volgut ser prudents i ja hem afegit 200 persones més, però segurament per l'any vinent hi serem uns 1000 participants.

Aquesta cursa per l'Ardenya és una de les primeres que se celebren a començaments d'any i estem molt contents perquè vindrà gent de tot arreu. Sens dubte, és una bona oportunitat per donar a conèixer el nostre entorn i el nostre poble, per això, demanem que els guixolencs és bolquin en acomiadar i rebre els participants.", explica un dels organitzadors, Jordi Pereferrer.