• dilluns, 17 de de febrer de 2020

Gairebé 23.000 persones passen pel Thyssen

espai_Carmen_Thyssen
espai_Carmen_Thyssen

L'Exposició Thyssen ha fregat els 23.000 visitants, particularment provinents de CatalunyaEspanya França.

L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols va tancar el passat 13 d’octubre les portes d’ ’Iconografies. De Sorolla  a Picasso i Valdrés’ una exposició que explora l'evolució de les iconografies artístiques del darrer segle de la història de l'art a través de 46 obres d’art de figures com Sorolla, Picasso, Valdés, Opie i tot un conjunt de pintors valencians.

L'exposició ha proposat un recorregut, a través de pintures, escultures, dibuixos i linogravats, diàleg amb dues obres de la Col·lecció Carmen Thyssen amb la intenció que la gent s'apropi a la diversitat de llenguatges i relats que es desenvolupen en el transcurs d’un segle d’art.

Segons l'roganització l'exposició  d’aquest any ha aconseguit convocar molt especialment a grups de famílies, i ha consolidat programa de formació de docents. Ha tingut la visita de prop de 2.000 escolars.

L'Espai Carmen Thyssen, situat al monestir de Sant Feliu de Guíxols, és un centre dedicat a exposicions temporals, que es va inaugurar l'estiu del 2012 amb l'exposició Paisatge de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux.