• dimarts, 02 de de juny de 2020

•L’EDIL D’URBANISME DIU QUE L’APROVACIÓ DE LA PASSERA IMPOSA LA SEVA CONSOLIDACIÓ

El formigó al moll de Rius i Calvet de Sant Feliu, inamovible

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

El govern de Sant Feliu de Guíxols no es planteja alterar el formigonat del moll, fins ara de pedra natural, dins del projecte de reforma del front marítim del passeig de Rius i Calvet, com diumenge va reclamar un centenar de persones convocades per la plataforma Alerta Sant Feliu, que critica la duresa de la fesomia de l’àmbit.

 

El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, defensava ahir que el formigonat de l’espigó està “justificat tècnicament” arran de les consultes fetes amb els serveis de Costes de l’Estat i la Generalitat per incloure l’estructura en el projecte de reforma. Inicialment, el govern local havia posat sobre la taula solucions més simples, com ara la passera de fusta que defensa Alerta Sant Feliu, però, com que es tracta d’una estructura exposada als desperfectes dels temporals, es va descartar.

 

Pel que fa als arcs dels balcons clàssics dissenyats per Joan Bordàs, Saballs sosté que “es reposaran al mateix àmbit, queda pendent de decidir on exactament”, en funció de l’acabat de l’obra i l’emplaçament de les zones enjardinades.