• divendres, 25 de de setembre de 2020

La finca de l'antiga discoteca Ático / Kamel passarà a ser d'ús comercial

la-finca-de-lantiga-discoteca-atico---kamel-passara-a-ser-dus-comercial
la-finca-de-lantiga-discoteca-atico---kamel-passara-a-ser-dus-comercial

Aquest edifici és conegut per ser la seu de l'antic Ático / Kamel. Actualment se'n diu Paladium i serà l'última discoteca que podrà gestionar-se com a tal. Un cop tanqui les seves portes, la finca passarà a ser d’ús comercial després de l’aprovació d’una modificació del POUM al passat ple municipal. 

Aquesta modificació permet la futura construcció d’un edifici de planta baixa més dos pisos, amb la possibilitat de rebaixar encara més l'alçada, i elimina els usos hotelers de la parcel·la. D’aquesta manera en un futur s’hi podrà veure un petit centre comercial, tot i que aquest moment no arribarà fins que els propietaris decideixin tancar voluntàriament la discoteca i enderrocar l’edifici. 

Si s’arriben a donar aquestes circumstàncies, no se’n podrà construir una de nova. En qualsevol cas, l'Ajuntament deixa clar que la nit a Platja d'aro no està morint sinó que és un canvi propi de l'evolució del model d'oci nocturn que s'està vivint, impulsat tant per les institucions com pels mateixos explotadors, i reforçat pels hàbits actuals dels clients.

El canvi permetrà allargar l’eix comercial fins a l’inici de l'Avinguda Cavall Bernat, on actualment només hi ha establiments de restauració. També hi ha previstos grans locals comercials a les plantes baixes de l'antic Màgic Park i de la futura promoció Doctor Trueta.