• diumenge, 12 de de juliol de 2020

ELS FOCS ARTIFICIALS DE LA BADIA I ELS CATARRES, ENTRE ELS MÉS MULTITUDINARIS

Èxit de públic en tots els actes de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

ELS CATARRES_opt
ELS CATARRES_opt

Aquest diumenge 4 d'agost de 2019 a la nit han tingut lloc els focs artificials de cloenda de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols, que han donat per finalitzats els 5 dies d'activitats per a tots els públics que s'han allargat fins a altes hores de la matinada.

Milers de persones han participat de les propostes al municipi, com ara la Festa de l'Aigua, activitat nova a la festa ganxona, que aquest any comptava amb un tobogan inflable de 75 metres que s'ha convertit en la gran estrella de la festa, reunint  unes 2000 persones.

Una altra de les exitoses activitats ha estat el concert d'Els Catarres, que ha reunit unes 5.000 persones davant l'escenari ubicat davant l'Ajuntament.

La principal de la Bisbal també va omplir amb èxit el mateix escenari amb les seus grans èxits, igual que va fer Percussió Ganxona amb el seu Percubar, que van realitzar un recorregut pels carrers del centre de Sant Feliu amb sortida des del Passeig de Rius i Calvet.

Una altra de les propostes imprescindibles -i també exitoses- va ser el Correfoc dels Diables de Pere Botero, de dissabte nit, on milers de persones van seguir la comitiva pels carrers de la Ciutat en una ruta que els ha portat fins a l'Ajumntament, on s'ha desplegat un impressionant equip de pirotècnia.

Durant les diverses jornades hi han hagut activitats per a públics de totes les edats, des de concursos de botifarra, de menjar síndries, demostracions de ball i grafiti, entre moltes altres propostes.

La cloenda, com cada any, amb els focs de diumenge a dos quarts de 12, amb l'empresa Pirotècnia Valenciana (guanyadors del concurs de castells de focs 2019 de Blanes), va sorprendre els assistents amb un impressionant espectacle de llum i color.

La darrera activitat relacionada amb aquesta Festa Major tindrà lloc el proper dissabte, a les 7 de la tarda, amb la Milla Popular, que tindrà la sortida i l'arribada al Passeig del Mar.