• dissabte, 06 de de juny de 2020

AQUESTA MESURA, QUE S’APLICARÀ EN CAS DE NECESSITAT, PERMETRIA QUE SALUT DISPOSÉS DE PLACES SITUADES MOLT A PROP DELS HOSPITALS DE GIRONA I PALAMÓS.

ESTABLIMENTS HOTELERS DE COSTA BRAVA CENTRE I COSTA BRAVA VERD HOTELS OFEREIXEN LLITS PER ATENDRE A LES PERSONES AFECTADES PEL CORONAVIRUS

llits_hotel_per_emergència_sanitària_opt
llits_hotel_per_emergència_sanitària_opt

Davant la situació d’emergència generada per l’expansió del COVID-19 al nostre país, diversos establiments associats a la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i també de la marca Costa Brava Verd Hotels (CBVH) han respost a la crida d’aquestes organitzacions per posar a disposició de les autoritats sanitàries els seus establiments.

Tot i que encara no s’ha produït cap petició formal, el director del Servei Català de Salut, Adrià Comella, va explicar ahir en una roda de premsa que contemplen la possibilitat d’incorporar hotels dins del circuit sanitari per disposar de més places.

A l’espera de com evolucioni la situació, diversos hotels ubicats a poca distància dels hospitals de Girona i Palamós -alguns dels quals estaven oberts abans del decret d’alarma i altres a punt d’obrir per Setmana Santa- s’han avançat i ofert els establiments en el cas que les autoritats sanitàries els requerissin per l’allotjament de personal sanitari o malalts menys greus.

Conscients de la crisi sanitària, la resposta dels establiments de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i de la cadena hotelera Costa Brava Verd Hotels, ha estat immediata i de total predisposició a contribuir a satisfer les necessitats que la situació requereixi.