• diumenge, 05 de d’abril de 2020

Es publiquen al Portal de Contractació els vint estudis d'arquitectura que opten a fer el Thyssen de Sant Feliu de Guíxols

contractació els vint estudis d'arquitectes
contractació els vint estudis d'arquitectes

La tramitació per a la construcció del Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols segueix el seu camí. El dia 11 de setembre de 2019 es van penjar, a l'espai web del perfil del contractant de l'Ajuntament, el nom dels estudis d'arquitectura que opten al concurs per a l'adjudicació.
Són un total de vint empreses, i d'aquestes, un jurat n'escollirà cinc. El nom de les empreses es pot consultar de forma pública i transparent en l'espai web del perfil del contractant aquí:
 

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/portalcapfileretrieving.pscp?reqCode=retrieveFile&docHash=d88368b27de3d2bfe1c2b5610b90ecc1&fileId=51907403&capId=2300801Aquest dijous, 12 de setembre, s'ha oficialitzat un pas més en la contractació, que ha estat comprovar una per una la vintena de propostes, que havien de tenir un seguit de requisits, els qual havien d'estar recollits en un pendrive.
Han actuat en la reunió el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament i regidor de Contractació, Josep Saballs, acompanyat de la Secretària del Jurat i del Coordinador de contractació de l'Ajuntament i tècnics informàtics.

El jurat que haurà de fer una primera tria de cinc empreses ha participat en la trobada per videoconferència.

Com es recordarà, el passat 30 de juliol es va tancar el període en el qual es podien presentar les candidatures pel disseny del futur museu Carmen Thyssen a Sant Feliu de Guíxols.
Segons comentava aleshores el regidor de Contractació Josep Saballs, moltes de les empreses són "de gran solvència profesional amb projectes museístics reconeguts a nivell mundial i d'arreu de l'Estat"


De les cinc finalistes, se n'escollirà una. Un cop triada la proposta, i el projecte estigui ja redactat, es posarà a aprovació inicial, se seguirà amb l'exposició al públic. Un cop es tingui l'aprovació definitiva i se sàpiga la xifra econòmica del projecte, es traurà a licitació per la construcció.
El museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ha d'acollir un fons permanent de la col·lecció de pintura catalana de Carmen Thyssen Bornemisza. Una part d'aquesta col·lecció s'ha donat a conèixer a través de les exposicions temporals als darrers anys, realitzades en períodes estivals.