• dissabte, 06 de de juny de 2020

LA CAMBRA DE COMERÇ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS HA ESTRENAT AVUI A PLATJA D'ARO EL DISTINTIU “PUNT BLANC” IMPULSAT PER DISTINGIR ELS ESTABLIMENTS QUE COMPLEIXEN AMB LES MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE

Els primers distintius PUNT BLANC s'ha col•locat en 3 establiments de Platja d'Aro

Punt_blanc_Platja_daro
Punt_blanc_Platja_daro

La presentació del distintiu ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, de Joan Barceló, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. 

Llueix en aquells establiments que per mitjà d’una declaració de responsabilitat assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya.

PUNT BLANC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols amb col·laboració dels ajuntaments de la seva àrea de treball -entre ells Castell-Platja d’Aro-, i el suport de les entitats relacionades -també l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM)-. Un segell nascut a partir de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i reconèixer la tasca de l’empresariat, que rebrà l’assessorament i guia d’implementació per part de les entitats.

D'altra banda, avui també la mateixa Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha presentat la plataforma virtual anemdecompres.cat amb l’objectiu ajudar a les empreses en la seva digitalització i a fer difusió de la seva activitat i serveis, i també, del distintiu Punt Blanc. Dues iniciatives que pretenen ajudar a impulsar l’activitat empresarial del territori, i que conjuntament ofereixen una solució de 360 graus a les empreses, en un mateix espai -i de forma fàcil i personalitzada-, totes les eines que necessiten per posar en marxa el seu negoci en línia, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual.

 

Contacteu-nos: Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 ·info@cambrastfeliu.com