• dissabte, 26 de de setembre de 2020

·L'APARELL ESTÀ VALORAT EN UNS 1.800 EUROS I ES VENIA A TRAVÉS D'UN PORTAL DE COMPRAVENDA D'OBJECTES DE SEGONA MÀ A INTERNET

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Llagostera que venia un propulsor submarí robat als Bombers de la Generalitat

Mossos
Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 6 d'agost, a Llagostera (Gironès), un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'aquesta població, com a presumpte autor d'un delicte de receptació i altres conductes afins.

El passat 10 de juny un bomber de la Generalitat va denunciar a la comissaria dels Mossos de Cerdanyola del Vallès, que mentre treballava en diversos serveis a les comarques del Vallès, la Selva i el Baix Empordà li havien sostret, de dins la furgoneta, un propulsor submarí valorat en 1.800 euros. El propulsor va ser sostret de la part posterior del vehicle.

A finals del mes de juliol, i gràcies a la col·laboració de la víctima, la Unitat d'Investigació de Girona va tenir coneixement que un propulsor similar al sostret estava a la venda a través d'una aplicació de compravenda d'objectes de segona mà a Internet. L'anunciant es trobava a la zona de Llagostera i venia el propulsor per 2.000 euros.

Els investigadors van localitzar el responsable de l'anunci i van comprovar que es tractava del propulsor robat. El venedor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de receptació per intentar vendre un objecte que havia estat denunciat com a sostret i obtenir-ne un benefici econòmic.

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent.