• dimarts, 04 de d’agost de 2020

UN DELS TRANSPORTISTES DENUNCIATS TAMBÉ VA DONAR POSITIU EN DROGUES

Els Mossos d'Esquadra denuncien 9 conductors per excés de pes en un control de transports lleugers a Llagostera (Gironès)

Mossos
Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra del Sector de Trànsit de Sant Feliu de Guíxols de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 15 de juliol, 9 homes que conduïen vehicles de transport lleuger per excés de pes.

Els fets s'emmarquen en un control de transports dins d'una campanya que els agents de trànsit realitzen per tal de detectar irregularitats en vehicles lleugers que transporten mercaderies, competència deslleial, com els excessos de pes i/o tenir vigent l'autorització de transports per a la realització de servei públic.

El control es va realitzar el mateix dia 15 de juliol a la C-65, al seu punt quilomètric 14, dins del terme municipal de Llagostera (Gironès) on es van controlar 20 vehicles d'aquest tipus.

 En total es van denunciar 9 conductors per circular superant àmpliament la càrrega màxima permesa al seu vehicle. També es van denunciar dues persones per circular sense tenir l'autorització de transports i una persona per infracció a la normativa ADR (mercaderies perilloses).

 Cal destacar que un dels conductors denunciats per excés de pes, no tenia cap autorització de transports i, a més, també va donar positiu en drogues, motiu pel qual també va ser denunciat administrativament per aquest fet.

 Durant el control es van detectar altres deficiències en els vehicles com circular amb els pneumàtics gastats, conduir amb el permís caducat o tenir la ITV caducada.

 Aquests controls es continuaran fent a la xarxa viària per garantir la seguretat dels usuaris de les vies i també garantir la seguretat dels conductors d'aquests tipus de vehicles.