• dijous, 22 de d’agost de 2019

Els gossos tornen a ser els grans protagonistes a la V Girocaça de Santa Cristina d'Aro

perro-de-caza
perro-de-caza

Descobrir una trentena races diferents de gossos, veure rapinyaires i falcons d'arreu del món, gaudir dels tastets de carn de caça a càrrec de l'escola d'Hostaleria i Turisme de Girona o visitar estants, conferències i exhibicions. De tot això han pogut gaudir les més de 3.000 persones que s'han acostat a la cinquena edició que acull Santa Cristina d'Aro de la Fira de Caça i Natura de Girona, més coneguda amb el nom de Girocaça. Aquesta ja s'ha consolidat com a una de les fires de caça més reconegudes del territori.

L'esdeveniment ha tingut lloc al voltant de l'Espai Ridaura, on a més de visitar la trentena estands amb complements de caça, els assistents també han pogut realitzar diverses activitats com practicar el tir amb arc i el tir al plat virtual.

Pel que fa a les conferències, s'han tractat tota classe de temes relacionats amb aquest àmbit, des d'introducció als gossos de sang o a l'arqueria, a gossos de concurs o la nova normativa sobre les vedes a Catalunya.

La principal novetat d'enguany ha estat el cicle de tastets, on es podia gaudir de 6 plats de carn de caça, la qual defineixen com 100% ecològica i de proximitat.

Les autoritats, com l'alcalde de Santa Cristina, Xavi Sala, o el president de la Federació Catalana de Caça, Sergi Sánchez, han estat els encarregats d'inaugurar la cinquena edició de la Fira.