• Dilluns, 27 de Maig de 2019

Els Bombers han intervingut al carrer Pamplona per una fuita de gas

policia-local-guixols
policia-local-guixols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha tallat quatre carrers al trànsit a la zona de l'avinguda Canàries després que a les vuit del vespre, d’ahir dimarts 19 de febrer, s'hagi alertat d'una fuita de gas.

Els Bombers, que hi han anat amb dues dotacions, han explicat que un testimoni ha avisat que feia pudor de gas a l'entorn d'una rasa d'una obra. El cos d'emergències ha recomanat que es confinessin els veïns als seus domicilis.

Cap a dos quarts i mig de nou s'ha detectat que el problema podria tenir l'origen en una vàlvula de sobrepressió, i s'ha indicat que la pudor de gas remetia. Tècnics de la companyia han inspeccionat la instal·lació per acabar de solucionar la incidència.

Cap a les nou de la nit, s'ha confirmat que la fuita provenia de la rasa d'obres i la companyia de subministrament l'ha aturat. Posteriorment s'ha restablert el trànsit als quatre carrers, inclosos l'avinguda Canàries i el carrer Pamplona, on se situava la fuita. També s'ha aixecat el confinament dels veïns i els Bombers s'han retirat.