• dimarts, 14 de de juliol de 2020

El distintiu PUNT BLANC s’ha col·locat en una perruqueria i una carnisseria com a primers establiments de Santa Cristina d’Aro

punt_Blanc_Santa_Cristina
punt_Blanc_Santa_Cristina

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va estrenat el passat dia 23 a Platja d’Aro, Santa Cristna d’Aro i Vidreres el distintiu “PUNT BLANC” impulsat per distingir els establiments que compleixen amb les mesures de seguretat i higiene

La col·locació dels segells, va  comptar amb la presència el president de la Cambra, Eduard Bosch, i el president de la comissió de comerç de la Cambra, Salvador Giraut.

La presentació del distintiu ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, de l’alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Lourdes Fuentes i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Fonoll.

Llueix en aquells establiments que per mitjà d’una declaració de responsabilitat assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya.

PUNT BLANC és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols amb col·laboració dels ajuntaments de la seva àrea de treball -entre ells Castell-Platja d’Aro-, i el suport de les entitats relacionades -també l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM)-. Un segell nascut a partir de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i reconèixer la tasca de l’empresariat, que rebrà l’assessorament i guia d’implementació per part de les entitats.

L’entitat empresarial té previst que el nombre d’establiments i comerços cristinencs s’hi afegeixin al llarg de la setmana vinent.

 

D’altra banda,  també la mateixa Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va presentar la plataforma virtual anemdecompres.cat amb l’objectiu ajudar a les empreses en la seva digitalització i a fer difusió de la seva activitat i serveis, i també, del distintiu Punt Blanc. Dues iniciatives que pretenen ajudar a impulsar l’activitat empresarial del territori, i que conjuntament ofereixen una solució de 360 graus a les empreses, en un mateix espai -i de forma fàcil i personalitzada-, totes les eines que necessiten per posar en marxa el seu negoci en línia, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual.

 

Contacteu-nos: Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols · Passeig del Mar, 40 · Tel: 972 32 08 84 ·info@cambrastfeliu.com