• divendres, 24 de de gener de 2020

UN D'ELLS TENIA PENDENT UNA ORDRE DE DETENCIÓ I INGRÉS A PRESÓ

Dos detinguts a Sant Feliu de Guíxols per robar en vehicles trencant els vidres

policia-local-guixols
policia-local-guixols

 La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols  ha detingut dos homes acusats de robar a l'interior de vehicles trencant-ne els vidres. Les detencions les han fet aquest cap de setmana en el marc d'un dispositiu policial per combatre aquest tipus de delictes, que van començar el setembre passat. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana del municipi, Ernest Asumendi, el 'modus operandi' era sempre el mateix i havia aixecat "alarma" entre la ciutadania. La primera detenció va ser divendres passat a l'antic tenis de la carretera de Palamós, amb efectius del cos i Mossos d'Esquadra. L'home detingut ha ingressat a presó aquest dilluns perquè tenia pendent una ordre de detenció i ingrés per una sentència ferma.

La segona detenció la va fer dissabte passat la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Ja de matinada, es va detenir un altre home, també de nacionalitat espanyola, a qui la policia atribueix set robatoris a l'interior de vehicles a partir dels objectes que duia en el moment d'escorcollar-lo.

Segons el cos policial, es creu que també és l'autor de robatori d'habitatges i qui ha "creat alarma social" al municipi. L'home va ser detingut a l'aparcament del Gas Vell i aquest dilluns passarà a disposició judicial.