• dijous, 22 de d’agost de 2019

David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison són part del cartell del Singlot

david-broncano-jorge-ponce-ricardo-castella-i-grison-son-part-del-cartell-del-singlot
david-broncano-jorge-ponce-ricardo-castella-i-grison-son-part-del-cartell-del-singlot

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del SINGLOT FESTIVAL, un festival creat i produït per EL TERRAT i THEPROJECT dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional de l’humor i la comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar.

A més de presentar una bona programació de comèdia, aquesta cinquena edició es caracteritza per comptar amb diversos espectacles on el públic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se, juntament amb els actors principals, també en protagonista. Alhora el SINGLOT d’enguany es pot considerar l’edició més ambiciosa ja que presenta tres espectacles a l’Espai Port. Una cita que també estarà plena de sorpreses per celebrar aquests 5 anys de Festival.

Els caps de cartell d'aquest any són: Quim Masferrer amb Bona Gent, el seu nou espectacle ple de veritat; David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison, que presentaran per primera vegada La Resistencia en versió teatral, el programa de Movistar+ on la comèdia es qüestiona i es reinventa constantment; i Hem de parlar, nene, un muntatge ple de sorpreses amb Andreu Buenafuente, Berto Romero i Carlos