• dimarts, 14 de de juliol de 2020

EL NOU ESTABLIMENT QUE OBRIRÀ LES PORTES ABANS DE L’ESTIU OCUPARÀ ENTRE 72 I 102 PERSONES

CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT I EL GRUP BON PREU PER A LA SELECCIÓ DE PERSONES PEL NOU “ESCLAT” MITJANÇANT EL SERVEI D’OCUPACIÓ

Conveni
Conveni

Conveni de col·laboració entre el Grup Bon Preu i el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per al procés de selecció de persones pel nou supermercat Esclat de Platja d’Aro. L’establiment està actualment en fase de construcció a l’Avinguda Castell d’Aro (confluència amb el carrer de Tramuntana), però amb una previsió d’obertura a finals del primer semestre d’enguany, just abans de l’estiu. L’empresa i el servei municipal realitzaran conjuntament la preselecció de les persones inscrites a la Borsa de Treball del Consell Comarcal del Baix Empordà, per facilitar que en la configuració de l’equip que formarà part de l’establiment hi hagi també presents candidats residents al municipi i incrementar les seves possibilitats d’ocupació laboral.

El Grup Bon Preu preveu la incorporació d’aproximadament 72 persones all nou establiment, entre el personal de les seccions, reposició i caixes. Durant la campanya d’estiu es preveu que l’equip s’ampliï fins a les 103 persones. Tots els candidats seleccionats rebran formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes. A la signatura i presentació del conveni, que també preveu la cessió d’espais municipals per a les entrevistes i futures dinàmiques formatives, avui divendres 14 de febrer, hi eren presents en representació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló i l’alcalde, Maurici Jiménez; i en representació del Grup Bon Preu el cap de relacions externes, Josep Castany; i la cap del Servei de Selecció, Mariona Casas.

Tothom que estigui interessat en participar en el procés de selecció per incorporar-se a la plantilla del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro pot enviar el seu currículum personal al lloc web: treballaambnosaltres.bonpreuesclat.cat. Les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal poden, alhora, posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació (T 972 804 207). Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. Compta amb 132 supermercats Bonpreu, 56 hipermercats Esclat, 52 benzineres EsclatOil, també ven pel seu canal en línia amb una oferta de 16 punts de recollida i disposa del servei de lliurament a domicili de la compra a Osona, Vallès Oriental, Gironès i Vallès Occidental.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, gestiona tant la Borsa de Treball Municipal com El Club de la Feina amb l’objectiu d’implementar polítiques actives d’ocupació per afavorir la inserció laboral de les persones de la població que es troben en situació de recerca activa de feina. El servei esdevé pol dinamitzador i integrador d’aquestes iniciatives que poden apropar la població a la realitat del mercat laboral i promouen la millora de les oportunitats d’ocupació. Justament, una de les seves vessants més dinàmiques, és la intermediació i prospecció empresarial per crear sinèrgies entre els diversos agents del territori i poder gestionar l’oferta i la demanda d’ocupació del municipi; sempre sota els principis d’igualtat d’oportunitats i no discriminació.