• dijous, 28 de de maig de 2020

LA VÍCTIMA, VEÍ DE SANTA CRISTINA DE 46 ANYS, CONDUÏA DE FORMA AGRESSIVA I VA IMPACTAR CONTRA UN ALTRE TURISME, EN QUÈ VAN PATIR FERIDES ELS TRES OCUPANTS · UN COTXE ENVAEIX EL CARRIL CONTRARI I ATROPELLA MORTALMENT UN CICLISTA A MARTINET

Un conductor temerari mor en un xoc frontal a Cassà de la Selva i deixa tres joves ferits

Conductor_mort
Conductor_mort

Un home de 46 anys va morir i tres joves van resultar ferits de poca gravetat durant la nit de dissabte en xocar frontalment dos vehicles a la C-65 a Cassà de la Selva. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident va passar cap a tres quarts de deu de la nit a l'altura del quilòmetre 22.

La víctima mortal era F.A.R., un veí de Santa Cristina d'Aro de 46 anys, que, segons diversos testimonis, conduïa de forma agressiva i temerària fins que finalment va acabar xocant contra un vehicle en el qual viatjaven tres joves. Els tres membres de l'altre vehicle van resultar ferits de poca gravetat en el xoc frontal, i es va decidir que serien evacuats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Arran de la incidència es va decidir activar cinc patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).