• divendres, 29 de de maig de 2020

Comencen les visites d'escolars a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu

comencen-les-visites-descolars-a-lespai-carmen-thyssen-de-sant-feliu
comencen-les-visites-descolars-a-lespai-carmen-thyssen-de-sant-feliu

Aquesta setmana han començat les visites d'escolars a l'exposició temporal d'art a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. Amb l'inici del curs escolar han arrencat les excursions a l'exposició 'Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés', una manera d'apropar l'art als més petits i que coneguin l'exposició que es pot visitar a la seva ciutat fins el 13 d'octubre i que mostra obres de reconeguts artistes.

Amb aquestes visites de les escoles a l'exposició l'any passat van passar per l'Espai Thyssen un miler de nois i noies. Des de les aules se'ls fa una introducció al que veuran al museu de Sant Feliu i després de fer la visita segueixen amb el treball a l'escola.

Cada escola escull com treballar l'exposició de l'Espai Thyssen. Per poder-ho fer des del mateix espai s'organitzen unes activitats de formació pel professorat d'infantil, primària i secundària.

Acabada la visita els alumnes es queden el seu tiquet de 'visita escolar' que els permet tornar a l'exposició amb dues entrades a preu reduït més l'entrada infantil gratuïta. D'aquesta manera els escolars fan després de guies de l'exposició als seus familiars.