• dimarts, 04 de d’agost de 2020

CICLE D’ESTIU DE CANTADES D’HAVANERES DE PETIT FORMAT I DE SARDANES PER ESCOLTAR A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

americanus
americanus

Cicle d’estiu de cantades d’havaneres de petit format i de sardanes per escoltar a diversos espais a l’aire lliure del municipi programades per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, sempre d’accés gratuït i amb servei de cadires col·locades per garantir la distància de seguretat. També s’ha programat un concert de cobla, una actuació del Festival de Guitarra Girona Costa Brava i un recull televisiu dels millors moments dels darrers anys de la Gran Cantada d’Havaneres a Cavall Bernat.

Les cantades havaneres són sempre dissabte (22.30 h) amb la següent programació: 4 de juliol Els Pescadors de L’Escala a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro; 18 de juliol Americanus al Parc de Sant Ramon (Festa Major de S’Agaró); 1 d’agost Els Cremats a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro; 8 d’agost L’Empordanet al Parc de Sant Ramon de S’Agaró; 15 d’agost Son de l’Havana a la Plaça del Mil·lenari (Festa Major de Platja d’Aro), 22 d’agost Terra Endins a la Plaça Hipòlit Centeno de la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro.

Les sardanes per escoltar programades són: dimarts 7 de juliol (22 h) Foment del Montgrí a la Plaça Major de Platja d’Aro; dimarts 18 de juliol (19 h) La Flama de Farners al Parc de Sant Ramon (Festa Major de S’Agaró); dissabte 15 d’agost (19 h) La Principal de Cassà a la Plaça Major (Festa Major de Platja d’Aro) i dimarts 4 d’agost (22 h) La Principal de Banyoles a la Plaça Major de Platja d’Aro. També el diumenge 19 d’agost (19.30 h) hi haurà un concert de cobla amb La Flama de Farners al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Alhora, dissabte 11 de juliol (22 h), dia i hora programat per la Gran Cantada d’Havaneres a Cavall Bernat hi haurà la possibilitat de gaudir mitjançant Televisió Costa Brava, la Xarxa de Televisions Locals, el portal web de TVCB (www.tvcostabrava.com) i el canal de youtube de l’Ajuntament (ajtplatjadaro) de la sessió Des de casa... Nit d’havaneres a Platja d’Aro amb una selecció de les millors actuacions enregistrades dels darrers anys de les formacions Port Bo, Bergantí, Sussanna del Saz, Els Cremats, Son de l’Havana i Les Anxovetes, i presentada pel director artístic de la Cantada Francesc Sánchez i Carcassés.

Darrerament també destaca el programa musical d’estiu un dels concerts del Festival de Guitarra Girona Costa Brava, dijous 13 d’agost (21.30 h) a l’església parroquial de Santa Maria de Platja d’Aro, en entrada gratuïta: Slidepiano, melodies de sempre amb Ferran Aran al piano i Josep Manzano a la guitarra. Un viatge en el temps per gaudir d’una extensa combinació de temes i estils que han marcat una època daurada en el món de la música moderna del darrer segle. Des de el blues, el rock’n’roll i estàndards més considerats, als ritmes i melodies més actuals (Eric Clapton, The Shadows, Santana, Stevie Wonder, entre d’altres).