• dissabte, 06 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (16/04 14:50H

Casos de Covid-19 al Baix Empordà: 349 diagnosticats i 28 morts

lhospital-te-7-pacients-ingressats-amb-covid-19-confirmat-i-14-mes-pendents-de-resultats
lhospital-te-7-pacients-ingressats-amb-covid-19-confirmat-i-14-mes-pendents-de-resultats
Actualitzat (16/04 14:50h) 

Nova actualització de casos de Covid-19 segons informen des de Serveis de Salut Integrats del Baix EmpordàEls contagiats diagnosticats pugen a 349, amb 28 morts fins ara. L'anterior informació, del darrer dimarts, s'havia fixat en 261 casos. L'augment considerable té una explicació. 

L'increment en relació a les dades presentades anteriorment ve explicat perquè, segons el nou mètode de recompte, s'han sumat els professionals i pacients que van ser positius abans i ara ja no ho són. Per tant, no s'ha patit cap mena de repunt brusc. 

Pel que fa als diversos equipaments gestionats per SSIBE a l'Hospital de Palamós hi ha 22 pacients ingressats i 13 pendents de resultats. Hi han mort 8 persones

Mentrestant al geriàtric Palafrugell Gent Gran són 46 els contagiats confirmats i a dia d'avui pugen fins a 19 les morts. En relació a aquest centre SSIBE ha emès un comunicat. Afirmen que s’han aplicat totes les mesures i tècniques disponibles i que el centre disposa del material i recursos necessari, però que el perfil d’usuari (residents amb alta dependència, demències o malalties cròniques avançades) complica un aïllament total en aquells que estan asimptomàtics però poden ser portadors en fases inicials no diagnosticades.

Pel que fa a la comunicació amb les famílies, diuen que han intentat en tot moment mantenir-les informades de l’estat de salut dels seus familiars, que s’ha establert un horari perquè el personal mèdic els truqui cada dia per informar del seu estat i que en els casos irreversibles, s’ha permès la visita d’un familiar per acomiadar-se.

A la residència Palamós Gent Gran no se sumen nous casos, i es mantenen en una mort. Pel que fa a personal de les diverses empreses de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, hi ha 45 casos diagnosticats i 5 treballadors aïllats pendents de resultats. 
 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS