• Miércoles, 17 de julio de 2019

DISSABTE 12 DE GENER EL PINTOR I ESCULTOR MARZO-MART VA OMPLIR LA CASA IRLA AMB LA INAUGURACIÓ D"ABSTRACCIÓ CONCEPTUAL.

La Casa Irla s'omple de gom a gom amb l'exposició de Marzo- Mart

Inauguracio-Marzo-Mart-01
Inauguracio-Marzo-Mart-01

 

L'exposició de Marzo-Mart es podrà visitar fins al 3 de març a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols, amb l'entrada gratuïta.

Manel Marzo-Mart s'imposa com una figura important dins l'art del nostre país, dins la línia dels grans moderns clàssics.Gravador, pintor i escultor, ha forjat al llarg de cinc dècades una obra forta i singular, reconeguda a primera vista.

El seu vocabulari formal tendeix a la simplicitat. Equilibri i tensió en les seves composicions, on tot sembla miraculosament disposat correctament.

La seva creativitat explosiva va traçant un ample solc constant, que distingeix la seva incansable recerca.

L'obra de Marzo-Mart ha passat de ser figurativa en els seus inicis pictòrics a tendir a l'abstracció en les obres actuals, tant en pintura com en escultura, i ha tingut influències diverses: realisme, expressionisme, impressionisme, etc.

Marzo-Mart continua desenvolupant la seva activitat creativa als diferents àmbits plàstics de la pintura, l'escultura y el gravat. La seva obra transita de la figuració al minimalisme, a la recerca d'un significat substancial perquè cada peça ens suggereixi un món, evitant la falsedat del mètode descriptiu.

Les seves composicions abstractes mai són prou imprecises par deixar d'expressar quelcom concret.