• Miércoles, 17 de julio de 2019

Carters reials i Reis Mags a Sant Feliu de Guíxols. Tota la informació

  • A Sant Feliu de Guíxols arriben els carters reials per mar el dia 4 en un espectacular muntatge, i Ses Majestats el dia 5 amb una nombrosa comitiva
  • Televisió Costa Brava emet la celebració dels carters en directe a partir de les 18.30h
Reis
Reis

Sant Feliu de Guíxols es prepara per a la rebuda dels Carters Reials el 4 de gener, una celebració que els darrers anys ha generat moltíssima expectació, ja que és el dia en què la màgia d'Orient es comença a palpar.


Una celebració, la del divendres 4, que comença a les 18.30 davant de mar, i en la qual tres carters reials vénen per recollir les cartes dels infants de Sant Feliu. El lloc de recepció oficial és la platja, concretament a l'espigó de l'Àncora.


Un espectacle de benvinguda permetrà rebre els missatgers reials, i s'acompanyarà en comitiva passant per Passeig, Rambla, Hospital i Monestir.

Allà tothom podrà gaudir d'un espectacular Mapping davant de l'edifici, i un cop acabat, serà també el moment en què es podrà fer la recollida de cartes de tots els nens i nenes de Sant Feliu de Guíxols.


En aquest espectacle de recepció dels tres carters s'hi podrà veure, a banda dels protagonistes, 60 patges, 20 percussionistes i un total de 20 persones que ajuden en l'organització.

A més, aquesta rebuda es farà en directe per TV Costa Brava, en un programa que començarà a les 18.30, amb entrevistes als protagonistes i gent de l'organització.

IMG 20170105 204615 800x600

Dissabte, tothom a esperar els Mags, amb una comitiva de 223 persones

I tot estarà a punt per rebre dissabte 5 de gener els tres Reis Mags d'Orient que visitaran Sant Feliu de Guíxols a partir de les 7 de la tarda, quan iniciaran un recorregut amb sortida del Guíxols Arena seguint per la carretera Girona, La Rambla, Passeig del Mar, Avinguda Juli Garreta i Plaça Monestir.

Tot seguit hi haurà un acte de benvinguda i lliurament de les claus de la ciutat. A continuació, s'oferirà un espectacle audiovisual al Monestir i hi haurà recollida de cartes amb l'assistència dels Reis Mags d'Orient a la Porta Ferrada.

En la nombrosa comitiva hi participaran 223 persones, entre 3 carters, 7 xofers, 20 persones dins la comitiva de carruatges i cavalls, 90 patges, 30 petits patges i 20 personatges com pastissers, escalers o escribents. Aquest any, com a novetat, hi haurà carboners. Hi participaran també 50 persones de l'organització de l'esdeveniment.

Les activitats estan organitzades per Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i compten amb la col.laboració de la Colla Gegantera Ganxona, Percussió Ganxona i el Club Nàutic, els alumnes de Batxillerat Artístic de l'IES Sant Elm i un gran nombre de voluntaris. En aquest cas, Televisió Costa Brava també farà punts de connexió.