• dimarts, 14 de de juliol de 2020

El CAP de Sant Feliu ha reiniciat l’atenció als pacients, amb cita prèvia

CAP_sfg
CAP_sfg

El Centre d’Assistència Primària (CAP) de Sant Feliu de Guíxols ha reiniciat aquesta setmana l’atenció dels pacients per part del seu equip d’atenció primària assignat.
Per la seguretat del pacient, i seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat, en l’actualitat les visites als CAP han de ser concertades prèviament de manera telefònica.

Des del centre es demana a la població que vagi al CAP amb mascareta quirúrgica i sense acompanyants, a excepció dels menors i de les persones amb dependència. Les persones que estan pendents de proves i seguiments rebran trucades directament des del CAP per concretar dia i hora de visita, no cal que truquin per reclamar-les.

Les persones amb patologies agudes o que es trobin malament han de trucar al telèfon 93.326.89.01 per concertar visita prèvia o fer-ho des de la web de programació de visites, a la qual podeu accedir fent clic aquí. Posteriorment, un professional del centre els trucarà per indicar l’hora i dia de la visita. En cas d’urgència vitalsí que es poden desplaçar directament al CAP com farien de manera habitual. A continuació teniu una infografia amb la informació més important facilitada per l’Institut Català de la Salut.