• dijous, 28 de de maig de 2020

CAMPIONAT D’ESPANYA DE KARATE W.U.K.O.( WORLD UNION KARATE ORGANITZATION) CAMPIONS D’ESPANYA!!!

DOJO_sfg
DOJO_sfg

Aquest Passat cap de  setmana dissabte dia 6 I diumenge dia 7 d’abril a la ciutat de Barberà del Vallès es va celebrar el campionat de karate d’Espanya de clubs a on hi van participar més de 500 competidors vinguts d’arreu de l’estat.

La nostra escola hi va participar amb 8 competidors en total 3 de les categoria infantil, 3 de la categoria  juvenil, i 2 d la categoria cadet.

En Marco Ortiz, en Gorka Rivas i en Sergi Garriga de la categoría infantil masculí.

En Roger Vila, la Rim Ahmed i l’Stanis Colomar en la categoría juvenil i

en Roger Lorente i l’Ismael kiloul en la categoria cadet.

Tots ells van realitzar un grandíssim campionat en el que cal destacar el coratge, la força, la valentia, les emocions i l’honor amb el que van treballar aconseguint tots ells grans resultats i essent felicitats per tothom per la feina realitzada.

En Sergi Garriga va quedar campió absolut aconseguint el primer lloc en kata  i en Gorka Rivasen kumite  i l’Ismael kiloul en  katas van quedar tercers classsificats.

Cal felicitar també a la nostra entrenadora Silvia Mora per la seva feina realitzada donant suport i moral als esportistes i estan pendents d’ells en tot moment.

 

Moltíssimes felicitats a tot l’equip per el gran treball el bon ambient i l’honor i la Intel·ligència  demostrats en cada enfrontament.

Son tots uns grans guerrers,treballant junts, amb equip i bon ambient s’aconsegueixen grans resultats  moltíssimes felicitats cracks !!!

Moltes gràcies als pares i mares per l’escalf i el suport donat als esportistes i al club aquests dos dies tant intensos.