• diumenge, 29 de de març de 2020

La campanya “CarnavalNotots’hival” reivindica les rues sense alcohol Platja D'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Sta.Cristina d'Aro recolzen aquesta campanya

Colabora
Colabora

La 43a edició del Carnaval de Platja d’Aro s’estén del 15 al 26 de febrer de 2020 amb una vintena de propostes. La Gran Rua de Carrosses i Comparses és dissabte vinent 22 de febrer amb un recorregut per a les avingudes de Cavall Bernat i S’Agaró amb format desdoblat: al matí desfilen 11 colles en modalitat d’exhibició (11 h) i a la tarda 65 colles en modalitat de concurs (16 h) amb un conjunt de 5.000 figurants i una dotació global de 8.000 euros amb guardons per als cinc primers classificats en les modalitats de Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i guardó únic per a la Millor Colla Debutant. Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, també hi participen fora de concurs les colles dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro i dels carnavals agermanats de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, les tres poblacions que enguany promouen conjuntament rues saludables, sense alcohol, com recullen les bases de participació de les tres desfilades. El lliurament de premis és el mateix dia al Palau d’Esports i Congressos, on primer hi haurà ball de Carnaval (22 h) i tot seguit es donaran a conèixer els guanyadors (23 h).

Simultàniament, aquesta setmana la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha iniciat la campanya #xCarnavalNoTotShiVal per promoure entre els més joves, però també entre el gran públic hàbits saludables, actituds positives i comportaments no discriminatoris. Per fer-ho han comptat amb la complicitat de nou persones vinculades amb el Carnaval que han gravat cadascuna d’elles, un petit vídeo amb un consell que ara es difon a Instagram des del compte @joventutplatjadaro.