• dimecres, 15 de de juliol de 2020

La Cambra de Sant Feliu, seu d’una convenció de la divisió francesa de Toyota Material Handling

convenció_Toyota_opt
convenció_Toyota_opt

Un equip de directius d’una divisió francesa de Toyota Industrial Corporation celebren al llarg de tota aquesta setmana la seva convenció anual a la Casa Patxot, seu de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols. La companyia, una filial del grup especialitzada en carretons elevadors, solucions per a l’emmagatzematge automatitzat de mercaderies i lloguer d’equips industrials, ha escollit el municipi per aspectes com ara “la gastronomia o el clima, i un detall que ha valorat a la majoria d’assistents és el sol de final d’estiu”, més suau i baix, explica el president del consell d’administració de l’empresa, el tarragoní Ernesto Domínguez.


Les reunions de direcció de l’empresa els permeten agafar perspectiva tot abstraient-se de la quotidianitat, i tot i que les solen fer en ubicacions itinerants, Domínguez destaca que es plantegen tornar a terres baix-empordaneses: “Potser repetirem l’any vinent, per les facilitats de les instal·lacions que ens ha ofert la Cambra de Comerç de Sant Feliu”, altres factors que els han agradat és la possibilitat de treballar en un edifici històric, en primera línia de mar i a tocar de l’Elke Spa Hotel, on s’han allotjat.


L’experiència també ha estat positiva per a la Cambra, que vol apostar per atraure convencions i jornades de treball empresarials. El comitè executiu de la institució vol potenciar aquest vessant complementari de turisme de negocis, que pot allargar la temporada d’estiu i dinamitzar l’afluència de visitants durant la resta de mesos de l’any. La proximitat d’establiments com ara l’Elke, amb el qual han col·laborat per a la seva construcció i recent posada en servei, també juga a favor.


Pel que fa al consell d’administració de la Toyota Material Handling France, que és líder mundial del sector, han concentrat l’horari de reunions de treball al llarg del matí, tot coincidint amb la franja d’obertura al públic de les instal·lacions a l’estiu. I han aprofitat les tardes per a activitats de lleure. Domínguez feia una repassada a les experiències, com ara “visitar l’Espai Carmen Thyssen, excursions en caiac i BTT, busseig i una sortida en vaixell: hem pogut conèixer tot l’entorn de la ciutat, les platges, la costa i fins i tot el fons marí”, bromejava.
Entre els objectius de l’empresa, fundada el 1926, hi ha “conciliar el canvi tecnològic des de les arrels, una coincidència amb els casos de Sant Feliu, amb una història mil·lenària, o de la Cambra”. Entre els projectes més ambiciosos que el president de la divisió francesa avança, hi ha el d’interconnectar virtualment a través de l’internet de les coses tota la maquinària que produeixen: “Podrem predir avaries o el desgast de peces per millorar l’atenció postvenda i evitar o planificar interrupcions en el treball dels clients.”