• divendres, 24 de de gener de 2020

EDUARD BOSCH ÉS EL NOU PRESIDENT I JOAN PUIG SEGUIRÀ COL•LABORANT A L’ENTITAT

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols té nou President, després de les eleccions celebrades a principis de maig

ACOMIAT DEL PRESIDENT JOAN PUIG
ACOMIAT DEL PRESIDENT JOAN PUIG

La portada de la revista l’Àncora mensual que avui surt al carrer, està destinada al relleu de presidència a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Joan Puig, després de 21 anys al front de l’entitat, deixa pas a l’empresari de Cassà de la Selva, Eduard Bosch, com a nou President de la Cambra.

Ahir vespre, 30 de maig, durant un sopar celebrat a l’hotel Sagaró, es va fer la presentació oficial del nou president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i de tota la nova Junta, que precisament es constitueix aquest matí, 31 de maig, a la seu de la Cambra, al Passeig del Mar de la ciutat. . El nou president, Eduard Bosch, és un empresari de Cassà de la Selva, del sector de la maquinària alimentària i que porta des del 2006 vinculat a la Cambra, de fet, en els darrers anys ha estat Vicepresident segon d'aquesta. Per tant, és una persona que coneix molt bé la Cambra. Mentre, Joan Puig, el president de la Cambra durant quasi 21 anys, deixa la presidència però no la seva col·laboració amb l’entitat, ja que continuarà en una de les comissions, concretament la de ports.

El nou president va dir durant el seu discurs que volen ajudar a les pymes i industrials a internacionalitzar-se per cercar noves oportunitats de negoci, també va destacar que vol crear nous formats de formació, adequats a les necessitats dels pròxims anys, sobre el tancament de comerços, també volen implementar el projecte Localitza que donaran a conèixer més endavant, crear més serveis portuaris, sobretot, va destacar que “volem que la gent si té un problema, vingui a la Cambra, l’ajudarem. Si volen informació, que vinguin a la Cambra, si vol donar un altre rumb al seu negoci, que vingui a la Cambra. La Cambra és oberta per a tothom que tingui ganes de crear iniciatives empresarials”.