• dissabte, 18 de de gener de 2020

La Biblioteca de Platja d’Aro organitza una vintena d’activitats aquest estiu

biblioteca_Platja_daro
biblioteca_Platja_daro

El calendari d’activitats estivals inclou tallers, contes, jocs o concursos

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro estrena aquesta setmana la seva programació d’estiu que inclou una vintena de propostes familiars amb l’objectiu d’esdevenir un centre de dinamització cultural.

Aquest dijous, 18 de juliol, comencen els ‘Dijous de taller‘. Els dijous es fan tallers adreçats a infants a partir de 5 anys. Sempre a les 18.30 h. Hi ha tallers de cistelles de cartó, de modelar, de cavallets de pal, de joieria i de plastilina. Els tallers els imparteixen diferents empreses i artistes. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia en el correu bmr@platjadaro.com.

unnamed_opt

Els dimarts són ‘Dimarts de conte’. Les propostes s’alternen entre la Biblionadons (per a infants de fins a 3 anys) i l’Hora del Conte (per a infants a partir de 4 anys). En total, es faran sis sessions fins al 20 d’agost. La Biblionadons es duen a terme a les 11 del matí mentre que l’Hora del Conte comença a les 18.30 h.

Els dimecres són ‘Dimecres interactius’ amb activitats per a infants, joves i adults. Estan previstos Jocs de Taula, Taller de Lego Robotix i un Joc de detectius. Les activitats comencen a les 18.30 h. Llevat de la sessió del 7 d’agost, pensada per a joves i adults a partir de 10 anys, la resta són propostes familiars i infantils. 

El Concurs ‘Llegir té Premi’

Els infants i joves d’entre 14 i 13 anys també poden participar en el concurs demanant a la mateixa biblioteca el seu Carnet Lector. Per a cada llibre llegit, s’omplirà una butlleta que entrarà en el sorteig de diversos premis com jocs de taula o una càmera fotogràfica. Es faran 3 sortejos fins a finals d’agost i es premiaran 6 participants en cada sorteig.