• divendres, 24 de de gener de 2020

: FINS AL 24 DE NOVEMBRE

Arriben les Ganxotapes de tardor més creatives que mai

ganxotapes tardor
ganxotapes tardor

Fins al 24 de novembre, comença una nova temporada del GanxoTapes de Sant Feliu de Guíxols, que com sempre, són tapes amb beguda a 2.50 €. Per escollir en aquesta edició La Millor Ganxotapa de Tardor es demana la col.laboració de la gent que hauria d’omplir una llibreta per fer les votacions. Caldrà portar els llibrets amb el vot abans del dilluns 2 de desembre a l’oficina de Turisme a plaça del Monestir. Els llibrets són personals i intrasferibles.
A prop de 30 establiments de Sant Feliu de Guíxols hi participen en aquesta nova edició, ara us diem la relació de restaurants on podreu tastar aquestes tapes: Butron Beria, Cafeteria Stop, Cal Campener, Can Julià, Can Kiku, Casa Elisa, El Celler del Triton, El Gallo Restaurant Tapes, El Molí de Vent, El Tinglado, El Trinquet, Frankfurt Cal Vicens, Guixols Cafè, Hot-Dog, La Gaviota Bar Taberna, La Trobada, La Vermuteria Restaurant, Le Classic Bistró, Gastrobar, Mesón El Cortijo, Metronom Gastrobar, Mistral, Passeig del Mar, Rambla Tapes, Rancho Farwest, Sor Café, Todo Brasa, Villa Laura i Ca l’Isern.
Durant l’edició de primavera, Casa Elisa va guanyar un dels premis amb un “Maki de gambes amb mousse de garoine i aire d’algues”, un altre guardonat va ser el restaurant Villa Laura, amb “mandonguilles de vedella macerada amb calamarsets i gambeta” i el premi a la Ganxotapa més popular va ser pel Restaurant Meraki Burger, amb “llagostí amb fruita de la passió”.