• dilluns, 17 de de febrer de 2020

ÉS LA NOVENA EDICIÓ I ES FARÀ DISSABTE A PARTIR DE LES 22:30H. A PRIMERA LÍNIA DE MAR

Arriba la rua nocturna d’estiu del Carnaval de Tossa

Un any més, també hi haurà l’exhibició de coreografies sota la muralla

Rua Estiu_Tossa
Rua Estiu_Tossa

L’Ajuntament de Tossa organitza aquest dissabte la novena edició de la rua nocturna d’estiu de carnaval. Començarà a les 22:30h. i recorrerà la primera línia de mar des de la Mar Menuda fins al sector d’Es Racó, passant per l’Av. Sant Ramon de Penyafort i Passeig de Mar.

Enguany, hi participen les prestigioses colles de carnaval de Tossa i la forastera millor qualificada en el darrer carnaval celebrat. En aquest sentit, hi ha confirmada la presència de les colles 6 de ball i 4 de gresca, Tik Tak, Canya i Conya, Els Guapus, Les Drac’s i Els Encantats de Lloret.

A més, cal recordar que, un cop finalitzada la rua, es farà una exhibició de coreografies sota la muralla de la Vila Vella. L’accés al públic es farà des de la palanca a la platja, ja que l’aparcament d’Es Racó estarà tancat degut al dispositiu de l’organització.

La regidora de Festes, Andrea Nadal, afirma que es tracta “d’una rua amb vestits i carrosses espectaculars en un entorn únic i privilegiat. Estem especialment orgullosos de les colles de Tossa, reconegudes i premiades arreu on desfilen. A més, també comptem amb la presència de la millor colla forània segons els premis de la darrera Ressaca del Carnaval. Esperem que sigui un èxit i vinguin molts visitants a gaudir-la”.