• Dilluns, 27 de Maig de 2019

Aquest dissabte, 23 de febrer, arranca el Carnaval de Sant Feliu de Guíxols

carnaval 2019
carnaval 2019

Aquest dissabte, 23 de febrer, Sant Feliu de Guíxols comença a viure el Carnaval. A la tarda, durant la rua per la ciutat de les colles, penjaren els cartells i programacions d'enguany per tot arreu. Al vespre, el gran sopar de les colles per iniciar la gran festa màgica. Com ja és habitual, les colles porten el seu sopar a taula. Més de 700 persones han estat treballant durant mesos per fer realitat aquesta festa d'hivern, tan arrelada a la ciutat i que sobretot, busca que la gent s'ho passi bé, que senti la festa. A l'Àncora paper que sortirà la setmana vinent, hi haurà un ampli reportatge del com i perquè s'implica tanta gent per fer realitat el Carnaval.

 

CERCAVILA DE REPARTIMENT DE CARTELLS   A LES 18 h.

Els Reis i Reines Carnestoltes, les padrines, la colla Els Torrats i l’Associació de Festes Ganxones passejaran per tot l’eix comercial de la ciutat per tal de repartir els cartells i la programació del Carnaval 2019 fins arribar a les festa del Traspàs de “La Bomba”.

FESTA DE TRASPÀS DE “LA BOMBA”    A LES 19.30 h.

Al Guíxols Arena, els Reis i Reines Carnestoltes faran el traspàs de “La Bomba” al Carnestoltes 2019 enmig d’una festa plena de sorpreses. L’animació anirà a càrrec de PEP CALLAU I LA CIA. PEPSICOLEN.  

SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DEL CARNESTOLTES 2018  A LES 21.30 h.

Sopar popular de les colles de carnaval (cadascú se’l porta) a l’envelat del Guíxols Arena. L’animació de l’acte anirà a càrrec de PEP CALLAU.

TOT SEGUIT

Ball i festa amb FUNDACIÓN IBIZA

*Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça). *Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n). Horaris: de dilluns a dissabte de 10 a 18 h. i  diumenge de 10 a 14 h.

Obertura de portes a les 21 h.