• dijous, 17 de d’octubre de 2019

ELS REGALS S’HAN ADJUDICAT DAVANT NOTARI ENTRE LES MÉS DE 30.000 BUTLLETES PARTICIPANTS

ADJUDICATS ELS TRES PREMIS DE LA TERCERA EDICIÓ DE LA CAMPANYA TURÍSTICA I COMERCIAL“GRAN SORTEIG DE NADAL” DE CASTELL-PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Avui dissabte 5 de gener a les dotze del migdia ha tingut lloc la tria de les tres butlletes afortunades amb algun dels premis previstos en la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. L’acte final s’ha realitzat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez; la regidora de turisme, Imma Gelabert; el regidor de Cultura, Lluís Pujol; i l’alcalde, Joan Giraut; en un acte obert al públic i davant de notari, per certificar la validesa de la tria entre les més de 30.000 butlletes participants (5.000 més que l’any passat i 10.000 més que en la primera edició), totes dipositades en un bombo de grans dimensions, provinents d’un centenar de comerços i serveis locals adherits a la campanya.

Sorteix
Sorteix

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Seat Ibiza i també en milers d’euros en regals (aportats pels comerços i serveis que hi participen) ha estat Martina Fornols Vaqué de Sant Pere de Torelló, amb el butlleta número 16.074 lliurada a la Perfumeria Júlia. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha estat per Isabel García García de Palamós, amb la butlleta 12.408 lliurada a la Carnisseria Arnall. El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Agnès Buxó Agustí de Sant Feliu de Guíxols amb la butlleta 9.913 lliurada a la boutique Patricia Lara. Amb les afortunades amb el primer i segon Premi s’hi ha pogut comunicar en directe per telèfon per anunciar que havien estat les afortunades en el sorteig.

 

Des de l’ 1 de desembre de 2018, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins ahir 4 de gener d’enguany, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig realitzat avui. Simultàniament, el vehicle s’ha exhibit a la Plaça de l’Ajuntament. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració de Proauto.

 

Amb el sorteig d’aquest migdia gairebé es posa punt i final en el programa d’activitats de Nadal al municipi, tot i que encara resten per avui el Campament Reial a la Plaça dels Estanys (16-20 h), i la Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro (18 h) i Castell d’Aro (20 h); i encara es pot gaudir de la Pista de Gel instal·lada al Parc d’Atraccions PP’s Park (16-20.30 h). Demà diumenge, darrera oportunitat per gaudir del túnel de llum amb espectacle musical