• dimecres, 03 de de juny de 2020

ACTUALITZAT (24/03 16:30H)

56 diagnosticats de coronavirus a l'Hospital de Palamós on hi ha 32 ingressats

Actualitzat (24/03 16:30h)

L'Hospital de Palamós ha diagnosticat 56 casos de coronavirus. Aquest dimarts hi ha 11 pacients ingressats amb coronavirus confirmat, i 21 pacients més que estan ingressats pendents del resultat de les proves del Covid-19 que solen tardar entre 24 i 48 hores. La resta de casos confirmats o bé es deriven en altres centres o estan en aïllament domiciliari amb seguiment mèdic.

Dels professionals que treballen als Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) hi ha 24 persones amb coronavirus. Hi ha 60 professionals més que estan aïllats pendents de resultat.

Aquesta situació però encara és suportable pel centre hospitalari del Baix Empordà que té capacitat de personal i instal·lacions per un augment dels casos en els propers dies.

Agraeixen que la gent hagi fet cas a les recomanacions de no anar a urgències si els símptomes es podien controlar amb paracetamol i per això la feina a urgències ha disminuït. Pels propers dies també tenen reserves de mascaretes i material sanitari i estan a l’espera de rebre’n més del departament de Salut.

Des de l’Hospital agraeixen també totes les donacions que estan rebent.

2 casos confirmats a Palafrugell Gent Gran

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà confirmen que ara mateix hi ha 2 persones ingressades a la residència amb coronavirus confirmat i 1 més que està pendent de resultats. De moment no hi ha cap professional sanitari de la residència amb COVID-19 confirmat però 11 estan pendents de resultats.

Cap cas a Palamós Gent Gran

Pel que fa a la residència Palamós Gent Gran de moment no hi ha cap persona amb coronavirus.

 

PÀGINA OFICIAL DE SALUT SOBRE EL CORONAVIRUS