• dissabte, 06 de de juny de 2020

LA DESFILADA HA COMENÇAT A LES ONZE DEL MATÍ I S’ALLARGARÀ FINS A LA NIT, AMB UNA PAUSA A L’HORA DE DINAR.

5.000 figurants i 8.000 euros en premis a la gran rua de carrosses i comparses de Platja d’Aro

Colabora
Colabora

Les onze colles que desfilen aquest matí ho fan en la modalitat d’exhibició mentre que les seixanta-cinc colles de la tarda, a banda del lluïment, també aspiren a aconseguir algun dels més de vint-i-cinc premis que atorgarà el jurat.

Al matí, desfilen 436 figurants i a la tarda ho faran poc menys de 4.500, unes xifres que superen les dades de participació de l’any 2019.

La dotació global dels premis és de 8.000 euros i es premiaran els cinc primers classificats en la categoria de Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals. També s’ha previst un únic guardó a la Millor Colla Debutant.

La tradicional desfilada de la tarda començarà a les quatre i les colles, vingudes d’arreu de les comarques gironines, ompliran de disbauxa i color les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró.

Com a novetat, els premis de la rua, durant el Ball de Carnaval, s’anunciaran més aviat per aconseguir una major participació de les colles. Fins a l’any passat, la deliberació del jurat es coneixia de matinada. Aquesta nit, el Ball començarà a les deu i les colles premiades es donaran a conèixer a les onze.

Podeu consultar l’ordre de sortida i altra informació d’interès a continuació, clicant a sobre de cada opció: