• divendres, 15 de de novembre de 2019

L’ESDEVENIMENT SE CELEBRA AQUEST DIUMENGE ENTRE LES 11 I LES 21 H EN EL PALAU D’ESPORTS I CONGRESSOS

32 expositors a FiraFan de Platja d’Aro

firafan
firafan

Aquest diumenge arriba la setena edició de FiraFan Platja d’Aro, la fira de col·leccionisme freak.

Una trentena d’estands del món del col·leccionisme de cinema i televisió, còmic, música o videojocs oferiran els seus articles i propostes a la pista central del Palau d’Esports i Congressos.

L’entrada és gratuïta i el certamen, segons expliquen des d’Arocinema Associació, “esdevé la gran festa i cita de l’estiu de la cultura popular i freak a la Costa Brava”.

Les principals novetats d’aquest 2019 són l’ampliació del recinte firal i expositiu amb un passadís més o la creació de la mascota de FiraFran que es diu Frida Fan, un personatge femení amb cap de calavera i passió per la
cultura popular.

La fira ocupa 170 metres lineals i es fan dos tallers gratuïts de dibuix Manga per a nens i nenes a càrrec de Marisa Martínez. En la línia d’altres anys, a més, hi haurà espais de dinamització de jocs de taula i de videojocs clàssics per públic de totes les edats. Des de l’any 2017, els autors locals Pawel i Musclu, també coneguts com a Lápices Muswel, presentaran la seva tercera novel·la gràfica Musweleana, en un estand on es podrà comprar i conversa amb ells, ara dedicada als acudits més àcids i irreverents en un recull que els autors han qualificat com “una sèrie de despropòsits”.