• Dilluns, 27 de Maig de 2019

EL DIA MUNDIAL DE LA NATURA ENS OFEREIX UNA OCASIÓ DE CELEBRAR LA BELLESA I VARIETAT DE LA FLORA I LA FAUNA, AIXÍ COM LA DE CREAR CONSCIÈNCIA DELS MÚLTIPLES BENEFICIS QUE LA CONSERVACIÓ D'AQUESTES FORMES DE VIDA TÉ PER A LA HUMANITAT.

3 de març, Dia Mundial de la Natura

conservacion-naturaleza
conservacion-naturaleza

La celebració d'aquest dia també ens recorda la necessitat urgent de combatre els delictes contra la naturalesa, els quals comporten conseqüències de gran abast en l'àmbit econòmic, ambiental i social.

A més del seu valor intrínsec, la fauna i la flora contribueixen als aspectes ecològics, genètics, socials, econòmics, científics, educatius, culturals, recreatius i estètics del desenvolupament sostenible i del benestar dels éssers humans.

Per tot plegat, es convida els estats membres, l'ONU i els organismes internacionals, les organitzacions no governamentals, la societat civil i totes les persones a participar en aquest dia de celebració mundial de la natura. Les comunitats locals poden tenir un paper positiu ajudant a frenar el comerç il·legal de vida silvestre.