• diumenge, 09 de d’agost de 2020

DEL 27 AL 30 DE DESEMBRE I DEL 2 AL 4 DE GENER AL PALAU D’ESPORTS I CONGRESSOS

24a EDICIÓ DEL PARC INFANTIL DE NADAL DE PLATJA D’ARO “EL MAR DELS NENS” AMB JOCS, ESPECTACLES I TALLERS PER A INFANTS I JOVES DE 2 A 12 ANYS

mar-nens-2
mar-nens-2

Vint

Vint-i-quatrena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, adreçat a infants i joves de 2 a 12 anys, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Un proposta organitzada per la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i gestionada per Soy La Fiesta. L’entrada d’un dia té un preu de 3’50 euros per a empadronats i 6’50 euros general, amb 1 euro de descompte per a famílies nombroses o monoparentals (cal acreditar-ho a la taquilla); i amb el tiquet s’aconsegueix un descompte de 3 euros a les sessions d’una hora a la Pista de Gel de Platja d’Aro, instal·lada fins al 6 de gener a la Plaça des Estanys. L’accés per als menors de 2 anys, majors de 12 anys i adults és gratuïta, però els infants han d’accedir-hi amb un acompanyant. L’entrada inclou un berenar saludable -una peça de fruita- que es distribueix cada tarda (18 h).

Enguany es renova la decoració exterior i interior de l’espai, on les il·lustracions de XuxuLanstrum recull la diversitat dels models familiars actuals (monoparentals, multiculturals, amb pares o mares del mateix gènere...). En relació a les activitats, hi ha diversos espais fixos tots els dies: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura manualitats i circ), maquillatge artístic, tallers musicals (ball, cant, etc.), pilotes de Zorb-Ball, jocs inflables i jocs gegants, circuit d’Scalestrix, brau mecànic, Shoot down, cinema infantil, futbolí humà i com a novetat espai amb ulleres virtuals. En algunes jornades hi ha concursos de ball, de dibuix i pintura i de la proposta Un per guanyar, festa de princeses i superherois per anar-hi disfressat, espectacles de titelles, màgia i pallassos; i la vista de visita de diversos personatges infantils (Minions, Donald i Daisy, Chip i Dale, Winnie the Pooh, Woody i Jessie de Toy Story o d’en Xalarí, la mascota del turisme familiar de Platja d’Aro). També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria, i fins i tot els infants poden celebrar el seu aniversari al parc (informació i reserves: casalila@platjadaro.com).

A més a més del Mar dels Nens altres propostes configuren el programa d’activitats nadalenques al municipi el Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits un Kia Stonic, una bicicleta elèctrica tot terreny o diversos lots de regals (fins al 4 de gener); Pista de Gel a la Plaça dels Estanys (proper cicle d’obertura: del 20 de desembre al 6 de gener); Túnel de llum i so amb espectacle musical al carrer Miramar de Platja d’Aro (fins al 6 de gener), exposició d’obres del 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (del 22 de desembre al 6 de gener), 61è Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya (22, 25, 26, 28 i 29 de desembre i 1 de gener · 19 h); o Campament Reial a la Plaça dels Estanys i Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro on el Rei Baltasar i tota la seva comitiva s’adhereixen a la campanya #baltasardeveritat, i cap d’ells estarà pintat (diumenge 5 de de gener).