• dilluns, 17 de de febrer de 2020

CASTELL D’ARO CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA EL TRADICIONAL MERCAT MEDIEVAL AMB NOUS ESPECTACLES, MÚSICA, RESTAURACIÓ I DEMOSTRACIÓ D’OFICIS

20 anys de viatges a l’Època Medieval

Mercat_medieval
Mercat_medieval

Aquest dissabte a les 11 del matí comença la vintena edició del Mercat Medieval de Castell d’Aro, un dels esdeveniments que atrau més públic en el nucli castellarenc per la seva tradició, qualitat, ambientació i l’encant dels espais històrics on se celebra, declarats Bé Cultural d’Interès Nacional.

El recinte firal serà visitable de les 11 a les 14 h i de les 18 a les 22 h, ambdues jornades. L’entrada és lliure.

Les parades de productes artesanals i d’alimentació conviuran amb una àmplia programació d’espectacles i propostes com falconeria, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval, tallers, animació itinerant, actuacions musicals o una exposició d’armes i armadures de l’Edat Mitjana i d’armes de setge a l’Antic Casino. Una altra novetat serà un taller de circ per a totes les edats a la Plaça de la Constitució a càrrec de Los Herrerita.

El consistori calcula que passaran per l’esdeveniment entre 15.000 i 20.000 persones. També s’han editat 7.000 llibrets informatius en quatre idiomes.